Üniversitemiz, 2018 yılında yayımlanan uluslararası yayın sayısı dikkate alınarak yapılan devlet üniversitesi sıralamasında 25 basamak birden yükselerek 44’üncü sıraya yerleşti. Böylece Üniversitemiz uluslararası yayın sıralamasında en hızlı yükselen üniversite oldu.

Devlet üniversitelerinin “Web Of Science” aracılığıyla 2018 yılında uluslararası saygın indekslerde yapmış oldukları yayınlara ait göstergeler bir haber portalında yayımlandı.

Bartın Üniversitesi Yayın Sayısını Yüzde Elli Arttırdı
Yapılan sıralamaya göre bir önceki yıl 107 devlet üniversitesi arasında 69’uncu sırada yer alan Üniversitemiz, bu yıl 124 devlet üniversitesi arasında öğretim üyesi başına düşen yayın sıralamasında 44’üncü sıraya yükselmeyi başardı. Geçen yıl aynı haber portalında yapılan sıralamada 118 olan uluslararası makale sayısı 2018 yılı sonu itibarıyla 176’ya yükseldi. Bu doğrultuda, Üniversitemiz bu yıl yayın sıralamasında en hızlı yükselme kaydeden üniversite oldu.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

• Bitirme Projesi Poster Sunumu Etkinliği

• Teklas Kauçuk A.Ş Teknik Gezi

• Bölümümüz 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Sunumu Yapıldı

• 2022-2023 İş Yeri Eğitimi Poster Sunumu Yapıldı

• 2022-2023 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

• Birinci Sınıf Öğrencilerimiz için Oryantasyon Yapılmıştır.

• Adaylarımız İçin Tanıtım Broşürümüz Yayımlanmıştır.

• Poli Tecnico Guarda Üniversitesi ile Erasmus Anlaşması

• Bölümümüzün Poznan Teknoloji Üniversitesi İle Erasmus Anlaşması