image/svg+xml
image/svg+xml

22-23 Bahar Dönemi Ders Seçimleri İlgili Önemli Hususlar

Değerli Öğrencilerimiz,

Bu dönem ders seçimlerinizi yaparken aşağıdaki kurallara göre tercihlerinizi yapınız. Takıldığınız noktalarda danışmanlarınıza e-posta ile ulaşabilirsiniz. 

- Tüm öğrencilerimizin her dönem için minimum 30 AKTS aldığından emin olması gerekmektedir. Alttan aldığınız derslerde yaşanan eksik AKTS’lerinizi ekstra bölüm dışı seçmeli ders alarak tamamlayabilirsiniz. Mezuniyet esnasında toplam 240 AKTS almayan öğrencilerimizin mezun olamayacağını ve bunun sorumluluğunun öğrencide olduğunu hatırlatmak isteriz.

- Birinci sınıf öğrencilerimizin MTS kodlu açılan dersi almaları gerekmektedir.

- Üçüncü sınıf öğrencilerimiz bölüm dışından (Fakülte dışından) programlarına uygun 4 AKTS’li bir ders seçmeleri gerekmektedir. Bu ders daha önce aldıkları bir bölüm dışı ders
olamaz. Uluslararası öğrencilerimiz bölüm dışı seçmeli ders olarak TDİ201 Akademik Türkçe dersinin Kutlubey şubesinde olanı seçmeleri tavsiye edilir.

- Üçüncü sınıf öğrencilerimiz bir adet Teknik seçmeli ders alacaklardır. Bu kapsamda açılan derslerin listesi, kontenjanı ve öğretim üyesi şu şekildedir:
EEM312 – Elektromanyetik Dalga Teorisi (Dr. Öğr. Üyesi Burak Yıldırım, Kontenjan=25)
EEM314 – Biyomedikal Sinyal İşleme (Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Erkan, Kontenjan=25)
*** Yalnızca alttan alan öğrenciler tercih edebilecektir: EEM318 – Optimizasyon Modelleme (Öğr. Gör. Dr. İbrahim Ekrem Bardakçı, Kontenjan=9)

- Üçüncü sınıf öğrencilerimiz EEM310 kodlu ders için kendileri için belirlenmiş danışmanın şubesini seçmelidirler.

- 4. sınıf için açılan teknik seçmeli dersler yalnızca İşyeri Eğitimine gidecek alttan alan öğrenciler için açılacaktır. Yeni öğrenci kaydına izin verilmeyecektir.

- İşyeri Eğitimine gidecek öğrencilerimiz derslerin başlamasıyla eğitimlerine başlayacak ve kendisine atanan değerlendirici öğretime elemanı ile ilgili değerlendirme süreçlerini yürüteceklerdir.

- Diğer tüm teorik ve laboratuvar dersleri şu an için çevrim içi yöntemlerle ilerleyecektir. bu noktada ilgili öğretim elemanlarının duyurularını ve mesajlarını e-ders sisteminden lütfen takip ediniz.


Başarılar dileriz,