EEM310 Elektrik-Elektronik Sistem Tasarımı Danışman Tercihi

2022-2023 Akademik Yılı Bahar dönemi EEM310 Elektrik-Elektronik Sistem Tasarımı dersini alacak öğrencilerimiz aşağıdaki linkte bulunan formu doldurarak öğretim üyesi tercihlerini en geç 09.02.2023 perşembe günü saat 17:00'a kadar yapmaları gerekmektedir. Beş öğretim elemanını tercih sırasına göre sıralamaları gerekmektedir.

Grup olarak çalışmak isteyen öğrencilerden bir temsilci kimlerle grup olmak istediğini ibardakci@bartin.edu.tr adresine aynı süre içerisinde e-posta ile bildirmek durumundadır. (Gruplar maksimum 3 kişi olabilir. İlgili öğretim elemanı gruplarda değişiklik yapma hakkına sahiptir.)

Daha önceden bir öğretim elemanı ile proje konusunda anlaşan öğrenciler ilgili öğretim elemanını ilk sırada tercih etmelidirler.

Danışman atamaları ders kayıtlarından önce belli kurallar dahilinde gerçekleştirilip duyurular kısmından sizlere iletilecektir. Bu doğrultuda ders kayıtlarında ilgili danışmanın şubesine kayıt olmanız gerekmektedir.

Başarılar,