EEM400 Mühendislik Eğitimi ve Uygulaması Hakkında Güncelleme !!!!

• İş Yeri Eğitimi 9 Haziran Cuma günü bitecektir.
  • Mezuniyetinizin zamanında yapılabilmesi için sunum gününde https://muhendislik.bartin.edu.tr/form-ve-dilekce.html  Sayfasındaki 7+1 STAJ FORMLARI ->
           Staj Bitiminde Teslim Edilmesi Gereken Evraklar
     başlığı altındaki tüm evrakların ıslak imzalı olarak bölüme teslim edilmelidir.
  • Final sınavı Bartın üniversitesi senatosunun aldığı karar doğrultusunda yüz yüze yapılacaktır. Sınav için; iş yeri eğitim sürecinizi ve deneyimlerinizi kapsayan poster sunumu gerçekleştirilecektir. Sunumlarınız esnasında iş yeri eğitimi komisyonunun belirlediği hocalar tarafından değerlendirilmeye tabii tutulacaksınız.

Posterlerinizde aşağıdaki başlıkların olması beklenmektedir:
    1. İşyeri Eğitimini yaptığınız firmanın kısa tanıtımı.
    2. Sizin çalıştığınız birim ve yaptığınız işlerin kısa tanıtımı (bir kaç fotoğraf eklenebilir.).
    3. Kazandığınız deneyimler ve bilgi birikiminin özeti.
    4. İşyeri eğitiminin zorlandığınız ve sevdiğiniz yönleri.
    5. Firma tarafından istihdam edilip edilmeyeceğiniz? ve nedenleri le ilgili kısa bir paragraf.

*Üniversitemiz mezuniyet Töreninin 10 Haziran saat 17:00’de yapılacağını duyurmuştur. Mezuniyete katılımınızı teşvik etmek için Final Sınav tarihinin mezuniyet günü öğleden sonra olacak bir saatte yapılabilmesi için oluşturulan formun (Form için tıklayınız) 30 mayısa kadar doldurulması gerekmektedir.

Mezuniyete gelemeyen öğrenciler için Final sınavı Final haftasında 12 Haziran Pazartesi günü yüz yüze sınav yapılacaktır.