EEM403 Bitirme Projesi (Önemli Duyuru)

1) EEM403 Bitirme Projesini tamamlayan ve başarılı bir şekilde tezlerini yazan öğrencilerimiz danışmanlarına başvurarak tezlerinin intihal programında incelenmesini talep etmelidirler.

2) İnceleme sonucu %40'ın altında olduğu ile ilgili imzalı bir belgeyi Dr. Öğr. Üyesi Mohammed Salemdeeb'e en geç 4 ocak 2021 Salı gününe kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi takdirde final haftasının son günü yapılacak olan poster etkinliğine katılamayacak, bütünlemeye girme durumunda kalacaklardır.

3) Proje etkinliği, final sınav takviminde açıklandığı üzere 20 Ocak 2021 Perşembe günü 10:00 ile 13:00 arasında gerçekleştirilecektir.

4) Her öğrenci projesini tanıtan, başlık, özet, problem tanımı, materyal ve metot, sonuçlar ve referansların yer aldığı A1 boyutunda bir poster hazırlamalıdır. Poster formatını öğrenciler danışmanları ile birlikte özgürce oluşturabilir.

5) Eğer varsa öğrenciler posterleriyle birlikte tasarladıkları ürünün mümkünse kendisini değilse videosunu, yazılımı ve bunları jüri üyelerine gösterebilecek bir laptopu yanlarında getirmelidirler.

6) Öğrenciler tezlerinin sonunda yer alan referans sayfalarını çıktı alarak yanlarında getirmelidirler.

7) Öğrencilerin posterlerini hazırlarken ve tezlerini tamamlarken dikkat edecekleri hususları belirlemeleri adına Danışman ve Jüri Değerlendirme Raporları Lisans Eğitimi - Bitirme Projesi başlığı altında verilmiştir.

8) Projenizi danışman öğretim üyenizin yer almadığı gruptaki jüri üyeleri değerlendirecektir. İlgili Jüri Üyelerinin projenizi değerlendirdiğinden emin olunuz.

1 Doç. Dr. Faruk UGRANLI jüri 1
2 Dr. Öğr. Üyesi İhsan SÜLE