İş Yeri Eğitimi Dönem Sonu Değerlendirmesi Hakkında.

İş yeri eğitimi ile ilgili 17 Haziran 2022 tarihinde saat 10.00-12.00 arasında (yoğunluk durumuna göre öğleden sonraya sarkabilir.) Mühendislik, Mimarlık ve TASARIM Fakültesi idari binasının -1. (eksi bir) katında iş yeri eğitim sürecinizi ve deneyimlerinizi kapsayan poster sunumu gerçekleştirilecektir. Sunumlarınız esnasında iş yeri eğitimi komisyonunun belirlediği hocalar tarafından değerlendirilmeye tabii tutulacaksanız.

Posterlerinizde aşağıdaki başlıkların olması beklenmektedir:
1. İşyeri Eğitimini yaptığınız firmanın kısa tanıtımı.
2. Sizin çalıştığınız birim ve yaptığınız işlerin kısa tanıtımı (bir kaç fotoğraf eklenebilir.).
3. Kazandığınız deneyimler ve bilgi birikiminin özeti.
4. İşyeri eğitiminin zorlandığınız ve sevdiğiniz yönleri.
5. Firma tarafından istihdam edilip edilmeyeceğiniz? ve nedenleri le ilgili kısa bir paragraf.

Mezuniyetinizin zamanında yapılabilmesi için sunum gününde aşağıdaki dosyaları ıslak imzalı olarak getirmeniz önem arz etmektedir. İlgili dosyaları iş yeri eğitimi komisyonuna teslim etmeniz gerekmektedir.
1. İşyeri Eğitimi Dosyası,
2. İşyeri Eğitimi Değerlendirme Formu (Danışman İçin)
3. İşyeri Eğitimi Değerlendirme Formu (İşyeri İçin)
4. Öğrenci İşyeri Değerlendirme Anketi

Ayrıca iş yeri eğitimi ödemesi ile alakalı olarak https://muhendislik.bartin.edu.tr/duyurular/isyeri-egitimi-odemelerine-iliskin-onemli-duyuru.html bağlantı adresindeki size uygun belgeleri Fakülte Sekreterliğine ıslak imzalı olarak teslim etmeniz gerekmektedir.