image/svg+xml

İşyeri Eğitimi ile ilgili süreç ve belgeler yayımlanmıştır. (4. sınıf öğrencilerimizin dikkatine)

Değerli Öğrencilerimiz,

Öğrencilerimizin normal koşullarda 8. dönemde alacağı, dönem uzatmış vb. durumdaki öğrencilerin de 7. dönemde alabileceği "Mühendislik Eğitimi ve Uygulaması" dersine ait uygulanacak iş akış süreci ve gerekli belgeler sitemizde yayımlanmıştır.

İşyeri Eğitimi Belgeleri ve İş Akış Süreci - Elektrik-Elektronik Mühendisliği - Bartın Üniversitesi (bartin.edu.tr)

İlk defa uygulanacak bu dersimizde formlarda ve süreçte herhangi bir değişiklik olması durumunda duyurulardan sizlere paylaşılacaktır.

Bu konuda öğrencilerimizin dönem başlamadan önce gerekli işlemleri ve duyurularımızı takip etmelerinin gerekliliğini hatırlatmak isteriz.

Yeni dönemde başarılar dileriz.