Ders Muafiyet İşlemleri ve Dökümanları

Bölümümüze çeşitli yollarla geçiş yapan öğrencilerimizin ders muafiyetlerinde takip etmesi gereken iş akış şemasına linkten ulaşabilirsiniz.

İş akış şemasında yer alan muafiyet talep dilekçesini de linkten indirebilirsiniz. Muafiyet talep formlarını doldurduktan sonra eterzi@bartin.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. Komisyon kararı ile bu dilekçenin doldurulması esnasında dikkat etmeniz gereken kurallara ise aşağıdaki pdf dökümanından ulaşabilirsiniz. Bu kurallar içinde genel ve DGS öğrencilerine yönük kurallar olmak üzere iki başlık bulunmaktadır. Bu kuralları dikkatlice okuyarak dilekçenizi doldurmanız muafiyet işlemlerinin düzenli bir şekilde ve sizin avantajınıza olacak şekilde yapılması içinde önem arz etmektedir.

Muafiyet Kuralları

Muafiyet dilekçesini doldururken kullanacağınız bölümümüzün ders planına linkten ulaşabilirsiniz.

Muafiyet dilekçesini doldururken kıyaslama için kullanacağınız bölümümüzde şu ana kadar açılmış ders içeriklerine de linkten ulaşabilirsiniz.

Detaylı ders içeriklerine de Katalog sayfasından ulaşabilirsiniz.

Üniversitemizin bölüm dışı seçmeli ders havuzuna linkten ulaşabilirsiniz.