Öğrencilerimizden TÜBİTAK 2209 proje başarısı

TÜBİTAK 2209 proje çağrısının 2019 yılı ikinci dönem başvuruları sonucunda, bölümümüz öğrencilerinin üç adet proje başvurusu desteklenmeye hak kazanmıştır. İkinci sınıf öğrencilerimizden Pınar Pamuk ve Bahar Vural'ın Arş. Gör. Dr. Yasemin Erkan danışmanlığında "4 Ayaklı Robot Tasarımı ve Yürüyüş Modelleme", Cahit Burak Büyüktümtürk ve Enes Durmuş'un Dr. Öğr. Üyesi Ersin Alaybeyoğlu danışmanlığında "Amastris Work & Travel" ve ikinci sınıf öğrencimiz Emine Şahin ile birinci sınıf öğrencimiz Mehmet Babayiğit'in Dr. Öğr. Üyesi Abid Ustaoğlu danışmanlığında "BLDC motorlar için Yüksek Verimli Sürücü Tasarımı" isimli projeleri TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, proje süresince verecekleri desteklerden dolayı da danışmanlarına teşekkür ediyoruz.
  • Bitirme Projesi Poster Sunumu Etkinliği

• Teklas Kauçuk A.Ş Teknik Gezi

• Bölümümüz 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Sunumu Yapıldı

• 2022-2023 İş Yeri Eğitimi Poster Sunumu Yapıldı

• 2022-2023 Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

• Birinci Sınıf Öğrencilerimiz için Oryantasyon Yapılmıştır.

• Adaylarımız İçin Tanıtım Broşürümüz Yayımlanmıştır.

• Poli Tecnico Guarda Üniversitesi ile Erasmus Anlaşması

• Bölümümüzün Poznan Teknoloji Üniversitesi İle Erasmus Anlaşması